‘t Is weer van dadde… Stijgende cijfers, verstrengde maatregelen en geannuleerde events. Gelukkig krijgt dat Drupaljam niet klein… In tegenstelling zelfs! De organisatoren vonden Drupaljam in recordtijd helemaal opnieuw uit. Met een uitgebreider programma, 100% online en - wait for it - volledig gratis! You say what now? Klopt, 2020 is het jaar van Drupaljam re:Boot. Markeer 6 en 7 november alvast in je agenda!

Waarom jij, als Drupal-liefhebber, zeker aanwezig moet zijn 

Ten eerste is Drupaljam een absolute must voor elke Drupal-fan: je ontmoet er gelijkgezinden, leert er van de grote kleppers en komt geïnspireerd terug thuis. Daarnaast is het helemaal gratis én dit jaar dus ook volledig online. Geen ticket kosten, geen reiskosten, enkel een weekend vol interessante Drupal-sessies! 

Twee dagen lang word je ondergedompeld in Drupal showcases, inspirationele talks en expert sessies. Zo passeren dit jaar Janne Kalliola (CEO van Axove), Dominique De Cooman (CEO van Dropsolid) en Baddy Sonja Breidert (CEO en Co-founder 1xINTERNET) de revue.

Core Day, op vrijdag 6 november, dient voor interactie, netwerken en het uitwisselen van ideeën. Op zaterdag 7 november, Contribution Day, neem je deel aan workshops of codesprints. En dat is niet alles! De Drupaljam re:Boot PubQuiz is een gegeerde activiteit waar veel Drupal-fanaten ieder jaar strijden voor de eerste plek. Excited yet

 

Waarom wij ervoor kiezen om Drupaljam te sponsoren

Als Europese Drupal-topspeler kunnen wij uiteraard niet ontbreken op een event zoals Drupaljam. Meer nog, we sponsoren met plezier dergelijke initiatieven. Dit jaar zijn we erg fier om er samen met de andere sponsors voor te zorgen dat Drupaljam toch doorgaat. En dankzij deze sponsorings trouwens ook volledig gratis is. 

Wij zijn maar al te graag deel van deze steeds groeiende community die de Open Source technologie op handen draagt, er zelf aan bijdraagt en een draagvlak creëert voor de verdere groei van het framework. Het biedt ons daarnaast ook de ruimte om de nodige ondersteuning te bieden, onze ervaringen te delen en zelf ook bij te leren van andere experten. Drupaljam is van onschatbare waarde voor zowel ons bedrijf, onze medewerkers en voor de community zelf. 

 

Onze sprekers

Dominique De Cooman | Maak van je Drupal een DXP om relevant te blijven.

Onze CEO en Co-founder leert je het belang van een uitmuntende digitale ervaring. Het medium bij uitstek? Een Digital eXperience Platform. Je creëert een relevante en persoonlijke ervaring, krijgt meer tevreden klanten en dat heeft zijn beurt een positief effect op je omzet. Hoe je dit doet? Dat ontdek je in de sessie!

Nick Veenhof | Open personalisatie met Apache Unomi in het GDPR-tijdperk.

Nick Veenhof, onze CTO, neemt je mee in een boeiend webinar over digitale personalisatie in tijden van strenge GDPR-wetgevingen. De technologie bij uitstek: Apache Unomi. Benieuwd hoe Open Source dit mogelijk maakt? Schrijf je dan snel in! 

Brent Gees & Wouter De Bruycker | Drupal SEO valkuilen en hoe ze te vermijden

SEO, een kleine afkorting met zoveel impact. Brent Gees, onze Drupal architect en trainer, verdiept zich samen met jou in de wereld van de Search Engine Optimalisatie. Specifiek toegepast op Drupal websites. De valkuilen? Daar trap jij straks niet meer in!

 

 

Onze digitale booth

Ook wij ruilen onze fysieke stand in voor een virtuele booth. Je profiteert er mee van een aantal interessante workshops, sessies en demo’s. Zo geven we je een sneak peek van de nieuwe Drupal layout builder en demonstreren we hoe je jouw Drupal website volledig personaliseert. Kijk in onze agenda voor een volledig overzicht of kom gewoon even langs op onze digitale booth!

Hopelijk zien we jou ook virtueel verschijnen. 

 

Drupaljam 2019 Drupaljam 2019 Drupaljam 2019