Dropsolid neemt Webtrack over

Pauline

Na onze officiële oprichting in 2013 groeide Dropsolid op drie jaar tijd uit tot een bedrijf met meer dan 50 werknemers. Naast Dropsolid bouwden we ons product Cooldrops verder uit op basis van de noden van kmo’s en zelfstandigen. Dankzij deze groei en continue verbetering van onze processen en producten kunnen we jullie nu met trots voorstellen aan een gemotiveerd team dat elke dag klaarstaat voor meer dan 350 grote en minder grote klanten.

In 2016 openden we een tweede kantoor in de mooie Corda Campus in Hasselt om ook in Limburg voet aan wal te zetten. Naast het openen van ons kantoor daar, hebben we onlangs ook de kans gegrepen om het webbureau Webtrack over te nemen. De overname werd niet enkel gestuwd door onze ambities om onze merken ook in Limburg te versterken en daar ‘Makkelijk Digitaal Ondernemen’ bereikbaar te maken voor iedereen, maar ook op basis van een strategische toekomstvisie.

Webtrack startte al met het koppelen van mobiele applicaties voor Android en iOS aan Analytics en het Drupal CMS-systeem. We zijn van plan dit in de toekomst verder uit te bouwen en te verbeteren.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft in verband met Dropsolid, Webtrack of deze overname, aarzel niet om ons te contacteren!

Recommended articles
Hiring digital talent to help businesses transition towards a new economy
New: Gitlab integration into Dropsolid Experience Cloud
JAMStack, Cloud IDE’s & Privacy - tech that will shape 2021
3 reasons to invest in your digital customer experience
Dropsolid at Drupalcon Global 2020

Want to learn how Dropsolid Platform can help your organization increase its customer lifetime value?

Request a free trial now and get started with the Dropsolid Experience Cloud under the guidance of our CTO Nick Veenhof and our customer support teams.

Nick Veenhof CTO