Drupal Consultancy

Drupal Consulting is een aanrader voor ondernemers die opteren voor een langdurige, stabiele oplossing. Het grote voordeel van Drupal-consultancy is dat u de expert letterlijk in huis neemt.

Waarom Drupalconsulting?

Het komt vaak voor dat ondernemingen zelf niet de gerichte expertise in huis hebben om zelf hun Drupalproject uit te voeren of bij te houden. Zélf een expert aanwerven is een kostelijk risico, aangezien u veel geld investeert in nieuw personeel terwijl u helemaal niet zeker kunt zijn dat deze mensen op langere termijn inzetbaar zullen blijven.

Drupalconsulting is een aanrader voor ondernemers die opteren voor een langdurige, stabiele oplossing. Het grote voordeel van consulting is dat u de expert letterlijk in huis neemt. Enerzijds leert uw bedrijf enorm veel bij van onze consulent, anderzijds leert onze consulent uw bedrijf door en door kennen zodat deze perfect kan inspelen op de noden van uw klanten.

 

Wij voorzien u van ervaren Drupalconsultants die u en uw team ondersteuning bieden bij al uw Drupalprojecten:

  • Support voor alle Drupalprojecten, van multisite tot webshops
  • Getrainde experts
  • Nauwe samenwerking met de eigen mensen, inclusief trainingen

Experts in Drupal

Dropsolid ondersteunt uw Drupalproject ter plaatse. U kunt rekenen op onze kennis, ervaring, expertise en coaching. Dropsolid werkt namelijk in een 100% Drupal-omgeving. Bovendien hechten we enorm veel belang aan samenwerking. Daarom werken we via co-sourcing, wat wil zeggen dat onze developer samenwerkt met een ontwikkelaar van uw bedrijf. U hoeft dus niet nog eens extra te investeren in kennisopbouw, aangezien trainingen inbegrepen zijn. We zijn niet bang om onze kennis te delen, zodat uw developers na afloop probleemloos zelfstandig aan de slag kunnen.

Meer dan een Drupalconsultant

Drupal Consulting geeft u zoveel meer dan een enkele consultant. U kunt immers rekenen op de kennis van alle consulenten bij Dropsolid. Onze ontwikkelaars delen hun expertise met elkaar, wat resulteert in een sterk team van professionals. Ook als onze consultant door omstandigheden niet ingezet kan worden (bijvoorbeeld door ziekte), stuurt Dropsolid onmiddellijk een nieuwe ontwikkelaar. Op die manier verliest u geen kostbare tijd.

Focus op uw noden

In onze klantgerichte aanpak onderzoeken we wat uw onderneming precies nodig heeft. We vermijden nodeloze kosten en gaan te werk met een maximale efficiëntie. De doelstellingen van onze klant vormen het kloppend hart van de architecten en developers die wij hen bieden.

Contact

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw Drupalprojecten of wilt u zelf Drupalconsultant worden? Neem dan contact op!