Digitale strategie voor uw onderneming

Een performante digitale strategie met concrete stappen en doelstellingen

Digitale Strategie

Een bedrijf zonder gefundeerde digitale strategie heeft het vandaag de dag veel moeilijker om mee te draaien dan goed voorbereide concurrenten of collega's - en de kloof met bedrijven die wél digitaal ondernemen, wordt alleen maar groter. Als ondernemer wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw digitale activiteiten op het internet succesvol zijn. Uw doelgroep moet zich aangetrokken voelen door uw digitale aanwezigheid, website en initiatieven. Het is uitermate belangrijk om een goed onderbouwde digitale strategie te ontwikkelen, met duidelijke stappen en doelstellingen. Ook digitalisering van interne processen is vaak een cruciaal punt.

Weet u niet waar te beginnen in uw zoektocht naar digitale transformatie? Geen paniek: we kunnen helpen om een digitale strategie op maat op te zetten, afgestemd op uw onderneming en doelpubliek.

Bij Dropsolid hanteren we een tweevoudige aanpak en scannen we uw onderneming op haar huidige digitale opzet en toekomstmogelijkheden:

bullet-bedrijf Focus op uw bedrijf

  • Digitale concurrentieanalyse en onderzoek van huidige digitale flow
  • Bekijken van de financiële gevolgen van digitalisering voor het bedrijf
  • Onderzoek naar de opportuniteiten & gevaren van het web voor uw situatie
  • Welke stakeholders kunt u bereiken met uw online aanwezigheid? Hoe optimaliseert u de customer journey?

bullet-klant Focus op de klant

  • Gedrag van (potentiële) klanten in kaart brengen
  • Een demografisch profiel schetsen van de (potentiële) klanten
  • Achterhalen wat de (potentiële) klant drijft, met behulp van analysetools

Zin om van start te gaan met uw eigen digitale strategie? Laat ons iets weten en dan bekijken we samen de concrete volgende stappen.

Contact

Wilt u ook zelf een digitale strategie ontwikkelen met focus op langetermijnresultaten? Wij informeren u over alle do's en don'ts.